Induló tanfolyamok

Kedves Jelentkezők!

Bár nagyon szerettük volna elkezdeni a sulit és néhány hasznos tanáccsal segíteni nektek a most következő kihívások leküzdéséhez, nem tehetjük. A mai Magyar Közlönyben megjelent rendelet és a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületei állásfoglalása szerint mi is és ti is büntethetők vagyunk, ha magát a rendezvényt megtartjuk vagy azon részt vesztek. Nem a rendezés, hanem kifejezetten a rendezvényen való részvétel tiltott.

Ezért őszinte sajnálatunkra a kutyasuli kurzusait beláthatatlan időre el kell halasszuk. Egy biztos, ahogy lehetőségünk lesz, mert a rendeletek megengedik, azonnal elkezdjük. Mindenki, aki erre a tanfolyamra jelentkezett, annak lehetősége van akár a következő, soron kívüli talán a nyár elején induló, akár a reményeink szerint szeptemberben már akadálytalanul megtartható tanfolyamunkon részt venni.

Hogy addig se maradjatok kutyás feladatok nélkül, néhány napon belül elkezdjük az online kutyasulit egy youtube csatornán és egy zárt facebook csoporton keresztül, ahova szeretettel várunk benneteket.

Csatlakozni úgy a legegyszerűbb, ha bejelöltök ismerősnek (Pálfalvi Edit) és az üdvözlő messenger üzenetben beírjátok, hogy „kutyasuli”. Akkor meg tudlak hívni benneteket a privát csoportba.

 

Heti két-három alkalommal rövid oktató videókat teszünk fel, aminek segítségével kevés mozgással is lefáraszthatjátok kutyáitokat (gyerekeiteket). Trükkök és alap feladatok tanítását osztjuk meg veletek és lehetőséget adunk a kérdezésre. Sőt, várjuk a viszont videókat, hogy mi is örülhessünk annak, hogy, hogyan haladtok!

Köszönjük a bizalmatokat és reméljük, hogy mihamarabb találkozunk. Addig is viszlát a neten!

Idézem a vonatkozó szabályzókat:

„A Magyar Közlöny 45. számában megjelent 46/2020.(III.16.) Korm. sz. rendelet 4.§.(1). bek értelmében:

  1. § (1) Rendezvény helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tilos tartózkodni. Gyűlés helyszínén tartózkodás tilos. „

 

„2020. március 17. napjától kezdődően az egyesületek nem tudnak megtartani semmilyen céljuk szerinti rendezvényt (kiállítás, tenyészszemle, vizsga, vagy akár kutyaiskolai foglalkozás, stb.), függetlenül a résztvevők létszámától, azaz akár egy darab résztvevővel sem semmilyen helyszínen!”

„Ezen új szabályozás tehát teljes korlátozást jelent, még pedig nem a rendezvény vagy gyűlés rendezése, összehívása vagy megtartása, résztvevői száma vagy helyszíne a szabályozás szempontja, hanem maga a részvétel tiltott.”

forrás MEOESZ

Soproni polgárképző: Alaptanfolyam

Egy olyan kutya, aki a gazdival közösségben él, főleg egy ilyen nagy múltú városban, legyen engedelmes, visszafogott, elegáns. Nem jó, ha a kutyánkkal csak úgy tudunk sétálni az Erzsébet kertben, mint Károly bácsi Frakkal, utána lebegve. Ha a kutya neveletlen, ha letépi a fél karunk, ha minden szembejövő kutyával összemorog, ha sokadik hívásra sem jön vissza nem lesz kedvünk sétáltatni. Nem jó ez sem a kutyának, sem nekünk. Az a kutyus, aki nem jár társaságba kedvetlen lesz és tolakodó.

Az alaptanfolyam abban segít, hogy kutyáinkkal élmény legyen a séta, az együttélés, vagy egy közös kirándulás.

A kutyák megtanulják hogyan kell fegyelmezetten pórázon járni, mindig, mindenhonnan visszaszaladni a gazdihoz, helyben maradni és várni, együtt sétálni más kutyákkal anélkül, hogy azokat feltétlenül meg kellene enni.

A Soproni Városi Kutyasuli induló tanfolyamai:

Beiratkozás: 2020. március 08. Vasárnap,  10 órától 12 óráig a Kosárház mögötti pályánkon. Térkép>>>

Kutyaovi: 6 hét 13 alkalom 25.000 Ft
Alaptanfolyam: 6 hét 13 alkalom 28.000 Ft
Haladó tanfolyam: 6 hét 13 alkalom 28.000 Ft
     

A kutyák a habitusuknak és a gazdák céljainak megfelelő csoportokba kerülnek. Indul csoport a kiállításra készülő kutyáknak, vadászkutyáknak, illetve igény szerint további csoportokat is indítunk.

Az első oktatási nap március 18.  18 órától a GYIK-ban, elméleti oktatás.

Az első tréningnap március 15-én 9 órától a Kosárház mögött Térkép>>>

A csoportok maximum 10-12 kutyából állhatnak, ezért kérlek, mielőbb add le jelentkezési lapodat, hogy számoljunk veletek.

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Kutya neve?(kötelező)

Kutya fajtája?(kötelező)

Kutya kora?(kötelező)

Jártatok már kutyasuliban?(kötelező)

Ha igen, hova?

Mi a célod a kutyáddal? (kötelező)
Családi kedvenc leszÖrző-védő munkát lát majd elKiállításokra viszemŐrzi a házatVadászni fogunk veleEgyéb

Ha egyéb, akkor írd le néhány szóban, hogy mi?

Melyik tanfolyamra jelentkeztek? (kötelező)
AlapKözéphaladóEngedelmesDummyVAVKiállításCanicross

Honnan értesültél a tanfolyamokról? (kötelező)
Barátok, ismerősök ajánlottákMár dolgoztunk veled egy korábbi kutyáddalFacebookon keresztülEgyéb

Ha egyéb akkor írd le néhány szóban, hogy honnan ismersz minket?

Ha szívesen csatlakoznátok az induló tanfolyamunkhoz, itt tudtok jelentkezni:

Jelentkezem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Scroll to top